Borst Coldpacks Handleiding


In de eerste weken na de geboorte kan borstvoeding geven zowel mooie als uitdagende momenten opleveren. Onze borst coldpacks zijn ontworpen om je te ondersteunen bij zowel verlichting als stimulatie. Zo gebruik je ze.

Voorbereiden

Deze coldpacks zijn echt een verademing bij pijn door stuwing en kunnen ook helpen bij overproductie. Je kunt ze gewoon in de vriezer leggen en binnen 2 tot 5 uur zijn ze klaar voor gebruik, ideaal om verlichting te bieden rondom elke voeding.

De coldpacks passen perfect bij je kolf. Je kunt de borstschelp erin doen en op je borst plaatsen voor een perfecte pasvorm. Dit kan het kolven comfortabeler maken en mogelijk je melkproductie verbeteren. Ze passen makkelijk in je bh voor verlichting, zelfs terwijl je aan de ene kant voedt en aan de andere kant een pack gebruikt.

Verwarmen

Als je last hebt van een verstopte melkklier of je toeschietreflex wilt stimuleren, dan kun je de coldpacks ook warm gebruiken. Warm ze op in warm water (niet kokend) of probeer het in de magnetron. Begin met 10 seconden en controleer dan hoe warm ze zijn. Omdat magnetrons verschillen, is het belangrijk om voorzichtig te zijn om oververhitting te voorkomen.

Als alternatief kun je ze opwarmen in een bak met warm water, maar let op dat het water niet kookt.