Witch Hazel Handleiding

Deze natuurlijke en verzachtende spray draagt bij aan je herstel na de bevalling.

Wat is Witch Hazel?
Witch Hazel, ook bekend als Hamameliswater of Toverhazelaar, komt van de Hamamelis virginiana, een struik die oorspronkelijk uit Noord-Amerika komt. Deze bijzondere plant, die in de late herfst bloeit, was al bekend bij de inheemse Amerikaanse bevolking vanwege haar helende eigenschappen voor de huid. Indianen zouden delen van de struik gebruiken als natuurlijke huidverzorging bij ontstekingen, wonden en insectenbeten.

De voordelen van Witch Hazel Spray
Deze natuurlijke spray werkt verzachtend en zuiverend. Dankzij de tannine in de spray heeft het een samentrekkend effect op de huid, dit draagt bij aan het verminderen van zwellingen en aambeien. Dit maakt het een ideale verzorging voor je huid na de bevalling en zorgt voor een stuk minder ongemak.

Hoe gebruik je deze wonderspray?
Het werkt simpel en is helemaal veilig. De spray is 100% natuurlijk en alcoholvrij, waardoor het perfect is voor gebruik rond je vulva, vagina en perineum. Je kunt het direct op de gezwollen gebieden en aambeien sprayen of deppen met een wattenschijfje. Voel je vrij om het zo vaak te gebruiken als nodig. Tip: Spray het ook in je kraamverband voor extra verzachting!

Niet alleen voor de kraamtijd
Witch Hazel is niet alleen je beste vriendin in de kraamtijd. Heb je last van een vette huid of onzuiverheden? Gebruik het dan op je gezicht om puistjes tegen te gaan. Het helpt zelfs tegen donkere kringen onder je ogen en bij het sneller laten verdwijnen van blauwe plekken.

We wensen je een heerlijke kraamtijd!
We hopen dat de Witch Hazel Spray een positieve invloed heeft op jouw kraamtijd en je zoveel mogelijk kunt genieten in deze eerste periode met je kindje.