Wasbare Zoogcompressen Handleiding

Ontdek het comfort en gemak van onze wasbare zoogcompressen voor de borstvoedingsperiode. Gemaakt van onder andere bamboe, bieden deze compressen niet alleen de beste absorptie dankzij drie zachte lagen, maar garanderen ze ook de meeste comfort gedurende de dag. Met elke set ontvang je 12 herbruikbare pads, samen met een handige waszak, om het wassen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Gebruiksaanwijzing:

  • Vervang de zoogcompressen bij elke voeding of zo vaak als nodig om je fris en droog te voelen.
  • Voor het wassen, plaats je de pads in de meegeleverde waszak. Was ze op 30 graden met een kort spoelprogramma. Belangrijk: ze houden niet van de droger, dus laat ze aan de lucht drogen voor het beste resultaat.
  • Tip voor de zomer: laat de compressen na het wassen heerlijk drogen in de zon. Dit versnelt niet alleen het droogproces, maar helpt ook eventuele geurtjes te neutraliseren.
  • Kies voor een neutraal, geurvrij wasmiddel. Dit helpt om de natuurlijke geur van mama te behouden op je huid, waardoor je baby de borst goed kan vinden.

Voor extra verzorging: Onze sheabutter is de perfecte aanvulling tijdens borstvoeding. Deze 100% natuurlijke balsem verzorgt je tepels en helpt tepelkloven te genezen en te voorkomen, veilig en effectief.

En voor die momenten dat je extra verlichting nodig hebt, bieden onze borst coldpacks uitkomst. Ze zijn ontworpen om zowel koel als warm gebruikt te worden.